Vă mulțumesc !

08.05.2013 o zi de care am sa-mi amintesc mereu. Sotul meu a plecat la servici. Eu nu am putut merge. Nu ma simteam prea bine. Dupa plecarea lui starea mea s-a inrautatit asa de tare incat am fost nevoita sa sun la servici dupa ajutor. Sotul meu a venit acasa si m-a dus de urgenta la Bucuresti.

Vestea  despre ce mi s-a intamplat s-a raspandit repede. Nu stiu cand v-ati mobilizat, nu stiu cand ati planificat totul stiu doar ca ajutorul vostru a venit imediat. M-ati ajutat sa-mi contunui viata si nu stiu cum as putea sa va multumesc. Daca pana acum credeam ca datorita problemelor fiecaruia dintre noi nu mai reactionam la problemele altora, acum m-am convins ca va pasa, ca oricate probleme ati avut fiecare, ati pus pe prim plan problemele mele si va multumesc sincer tuturor.  Va doresc multa sanatate si sa ramaneti asa mereu.
A voastra colega Popescu Nina.

Dragi colegi, Ninuța a ținut neapărat să vă adreseze tuturor acest mesaj. Este pentru toți cei care au înțeles ce înseamnă omenia și solidaritatea. Fiți în continuare alături de ea.