29 Iunie – mesaj MJ

Cu ocazia “Zilei personalului din sistemul administraţiei penitenciare”, sărbătorită ca în fiecare an de ziua Sfintilor Apostoli Pentru si Pavel, ocrotitorii sistemului penitenciar, Ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, a transmis un mesaj de felicitare întregului personal al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

“Vreau să-i felicit pe toţi angajaţii A.N.P. care, îndiferent de grad si funcţie,şi-au făcut datoria, asigurând buna funcţionare a sistemului şi implicit, linişteaşi siguranţa cetăţenilor. A fost o perioada în care am lucrat împreună cu dumneavoastrăşiştiu cât de importantăeste activitatea fiecărui angajat şi cât de dificile pot fi uneori condiţiile în care munciţi, stresul la care sunteti supuşi sau privaţiunile pe care vi le-aţi asumat atunci când aţi intrat în acest sistem. Din păcate, ultimii ani nu au fost uşori, mai ales în condiţiile în care restricţiile bugetare au impus şi mai multă eficienţăşi responsabilitate, dar prin profesionalism si tărie de caracter aţi reuşit să vă îndepliniţi misiunea cu succes.

În calitate de ministru al justiţiei, vă asigur de întregul sprijin al instituţiei pe care o conduc pentru continuarea îmbunătăţirii condiţiilor de detenţieşi de muncă. În acelaşi timp, trebuie sănu uităm nici o clipă faptul că, prin activitatea complexă,specifică domeniului penitenciar, trebuie sa dezvoltăm un serviciu public sigur şi credibil pentru comunitate, bazat pe profesionalismul, integritatea si loialitatea personalului, pe respectul fată de drepturile fundamentale ale persoanelor aflate în custodie, şi care să le ajute pe acestea săse reintegreze în societate.

Va doresc mult succes în continuare şi un sincer La mulţi ani!