Cupa SNLP 29 Iunie

La data de 22.06.2013 echipa de fotbal a SNLP Giurgiu a participat la Cupa 29 Iunie organizată de Filiala Jilava ca și anul trecut în Parcul din loc. Bragadiru. Anul acesta din motive interne organizației noastre, ce țin de atitudinea unor membri ce fac parte din echipă, am hotărât că nu este oportună participarea noastră la competiție.
Băieții însă, conștientizând situația ce s-a creat au luat inițiativa prezentării la Bragadiru, pe cheltuială proprie iar acest lucru este unul lăudabil.
Am discutat cu ei ulterior și am înțeles că gestul lor a fost unul determinat de dorința de a repara ce greșiseră și a demonstra că dragostea față de fotbal este mare.
De asemenea este de apreciat încrederea în victorie de care au dat dovadă şi spiritul de luptă arătat celor care au participat.
Îmi permit să consider și sper să nu greșesc că gestul lor de a se prezenta la o competiție organizată de SNLP pe propria cheltuială denotă și parte din spiritul SNLP-ist și anume că faptele se fac și dezinteresat nu doar așteptând ceva la schimb.
Participarea s-a finalizat cu câştigarea Cupei SNLP 29 Iunie – ediţia 2013 după un rezultat egal şi 3 victorii. Este cea de a II-a ediţie consecutivă câştigată de Filiala Giurgiu.
Lotul a fost compus din: Daniel MANEA, Cristi MIZDRESCU, Ionuţ GHEORGHE, Ionuţ CROITORU, Adi ROMAN, Marius DAVID, Claudiu DAVID, Aurel CIAUŞU, Claudiu MARTIN şi Mădălin VOINEA.
FELICITĂRI tuturor şi speranţe că mâine 01.07.2013 de la ora 17.30 în jocul cu IPJ Giurgiu din Parcul Elevilor cei care compun echipa Penitenciarului Giurgiu vor avea un rezultat aşteptat.