Felicitari si aplauze !

Echipa Penitenciarului Giurgiu a devenit vicecampioana orasului la competitia organizata de Primaria orasului pe parcursul a 5 saptamani. Dupa 9 partide, unele foarte dificile, echipa Penitenciarului Giurgiu a lasat tuturor celor care au organizat, participat sau asistat la competitie o impresie deosebita prin calitatea jocului, daruire, fair-play si rezultate.
Felicitari tuturor celor care au jucat pentru institutie: Daniel Manea, Cristi Mizdrescu, Ionut Croitoru, Ionut Gheorghe, Florin Coman, Mihai Badea, Daniel Tudosie, Adi Roman, Marius David, Claudiu David, Cornel Ursu, Ion Constantin, Aurel Ciausu, Claudiu Martin si Voinea Madalin (imprumutat momentan de la pepiniera SNPAP).
Trebuie sa va amintesc ca acum 3 saptamani aceeasi echipa a castigat o competitie organizata de SNLP la Bragadiru iar in toamna asteptam cu nerabdare competitie de anvergura cu care SNLP ne-a obisnuit deja.
Este o mândrie pentru Filiala Giurgiu a SNLP faptul ca toti componentii echipei sunt membrii ai organizatiei noastre sindicale dar si o dovada in plus ca suntem seriosi si facem toate treburile bine.

Un comentariu la “Felicitari si aplauze !