Ofertă asigurare locuințe

S.N.L.P. a încheiat un protocol de colaborare la nivel național cu Elire Broker, companie de brokeraj, care ne oferă posibilitatea încheierii de polițe de asigurare obligatorie de locuințe, RCA și asigurare de călătorii la prețuri avantajoase. Având în vedere legislația în vigoare ce prevede obligativitatea asigurării tuturor locuințelor considerăm oportună această ofertă și vă invităm să analizați beneficiile sale.
Aveți aici oferta Elire Broker pentru asigurările de locuințe.
Voucherul de 10 respectiv 20 de lei poate fi folosit de membru de sindicat oricând dorește într-un termen de 1 an pentru a reduce prețul unei polițe RCA pentru sine sau pentru o altă persoană.
După cum se observă oferta este și foarte flexibilă în sensul că voucherele pot fi folosite pentru orice alt autoturis pentru care se încheie o poliță RCA.
Amănunte suplimentare despre asigurarea de locuințe și RCA la conducerea filialei.
De reținut că vechile polițe de asigurare pentru locuințe au început deja să expire, verificați și faceți alegerea cea mai bună pentru voi.
Suma de plată se reține pe statul de salariu pentru membru de sindicat iar acesta poate solicita asigurarea a câte locuințe dorește (inclusiv rude, vecini, cunoscuți) voucherele revenindu-i membrului cumulat în funcție de numărul de locuințe asigurate.