Proces spor studii superioare

Dragi colegi având în vedere prevederile interpretabile ale legislaţiei române şi în special cele privind salarizarea angajaţilor din sectorul bugetar, la solicitarea unor colegi care au absolvit studiile superioare cu diplomă de licenţă după data de 01.01.2010, conducerea Filialei Giurgiu a S.N.L.P., cu acordul BEx., a hotărât deschiderea unui proces cu instituţia în vederea recuperării dreptului la sporul pentru studii superioare 25% pentru cei care îndeplinesc condiţiile similar celorlalţi colegi care primesc sporul menţionat.

Drept urmare pentru demararea acţiunii în instanţă, cei interesaţi se vor prezenta la conducerea Filialei cu diploma de licenţă (xerox) în vederea luării în evidenţă şi introducerii în proces. Cu această ocazie se va completa o solicitare şi vom verifica posibilitatea înscrierii în proces – dacă solicitantul îndeplineşte condiţiile din OMJ 399/C/2007.

Termenul de înscriere în proces pentru membrii interesaţi este 30 august 2013.

În data de 2 septembrie 2013 la ora 14.00 vom organiza o şedinţă pentru stabilirea modalităţii de plată pentru onorariul avocatului (Filiala Giurgiu a SNLP pot contribui cu o sumă în sprijinul membrilor, însă, fiecare solicitant va avea partea sa de contribuţie).

La şedinţă este obligatorie prezenţa tuturor solicitanţilor.