Informare

Am aflat din surse sigure că ieri, 1 august, domnul director general al ANP a confirmat că plata tranşei a II-a pentru echipamentul restant pe 2012 se va efectua la data de 10 septembrie 2013 cu condiţia obţinerii tuturor avizelor de la Ministerul Finantelor. Aşadar încă puţină răbdare.

Mâine 03 august 2013 începând cu ora 11.00 pe Canalul Plantelor în zona podului de lângă Parcul Alei se desfăşoară competiţia de canotcă organizată de Asociaţia Ivan Patzaichin – Mila 23 în colaborare cu Primăria Giurgiu şi alţi parteneri. Penitenciarul Giurgiu a răspuns invitaţiei organizatorilor şi se va prezenta la competiţie cu un echipaj de 10+1 după cum urmează, în ordine aleatorie: Adi ROMAN, George LENTEŞ, Ionuţ GHEORGHE, Bogdan ŢÎRCĂ, Marius NEACŞU, Petrică PIEPTEA, Tiberiu GHIMIŞ, Cristian MIZDRESCU, Constantin SIMION, Cătălin VOINEA şi Adrian OLĂROIU.
Echipajul sună bine aşteptăm un rezultat de excepţie la prima competiţie de acest gen din Giurgiu şi calificarea în faza finală de la Tulcea.
Le urăm succes şi forţă în braţe.

La numeroasele sesizări formulate de membri SNLP dar nu numai se încearcă îmbunătăţirea activităţii la popota unităţii printr-o mai bună organizare şi un interes sporit pentru servirea mesei în condiţii cât mai bune.
Deja meniu care conţine şi preţurile estimative şi maximale per porţie a fost postat pe portalul intern al unităţii şi luni va fi afişat public iar modalitatea de înscriere, puţin modificată, va fi una care să conducă la organizarea corectă a activităţii.

În câteva zile sper să putem publica rezultatele sondajului din primăvară care au fost centralizate şi este normal să fie publice.

Observăm faptul că mulţi dintre voi citesc articolele publicate şi apelează la facilităţile oferite de organizaţia sindicală lucru care ne bucură.