Informare dotări

Nu am intenționat să scriu acest articol, însă, la îndemnul unor colegi cred că nu este nimic rău în a expune tuturor membrilor activitățile pe care le desfășurăm permanent în sprijinul membrilor de sindicat. Personal consider că important este să faci ceva nu neapărat să vorbești despre asta.

Așadar, acum ceva timp în urma unei ședințe a Comitetului de Filială s-a stabilit achiziția unor ventilatoare pentru etajul 2 din pavilioanele de detenție. Au fost cumpărate 7 aparate (4 pentru birourile supraveghetorilor, 2 pentru birourile șefilor de secții și 1 pentru camera G.I.) și avem speranța că vor fi de folos și întreținute de către colegii noștri pentru că pe viitor și alți colegi au nevoie de sprijinul organizației sindicale.

De asemenea pentru că aparatul de aer condiționat din postul 4 nu mai putea fi reparat iar în postul 1 nu exista un astfel de aparat au fost achiziționate 2 aparate de aer condiționat pentru posturile menționate.

Terenul de tenis se află în etapa de reabilitare dar întâmpinăm probleme în găsirea unui aparat de șlefuit betonul. După ce vom rezolva problema, în scurt timp, suprafața de joc șlefuită va fi revopsită iar gardul dinspre șosea va fi înălțat la 4 metri. Anul viitor și pe lateralele terenului vom dubla gardul de plasă cu rafie care protejează optic desfășurarea activităților sportive. Cheia și fileul se află în PC 1 și price coleg din unitate are evident acces neîngrădit la teren.

Principala solicitare care reiese din chestionarele completate de membri SNLP este punerea în funcțiune a unei săli de sport iar de acest lucru ne vom ocupa imediat după ce administrația unității va finaliza investiția la etajul 3 unde am convenit că 3 spații vor avea destinația de sală de sport. De amenajarea și dotarea spațiilor respective ne vom ocupa imediat ce unitatea termina lucrările.

A doua opțiune privind investirea unor sume din cotizația voastră se referă la instalarea unei bariere de acces în parcarea instituției. Drept urmare, am luat legătura cu firma care a montat bariera la Jilava și am stabilit o întâlnire pentru a stabili detaliile instalării. Cu siguranță că accesul se va face așa cum am solicitat cu acceași cartela cu care se face intrarea în unitate pentru a nu cheltui sume suplimentare și pentru simplitate. Întreg personalul unității va avea acces la parcare iar bariera va fi  probabil monitorizată video. Consider că până la finele lunii septembrie lucrarea va fi gata.