Rotim cadre ?

Nu este deloc în spiritul colaborării pe care credeam că o avem cu conducerea unității ceea ce s-a întâmplat vineri când într-o întâlnire convocată rapid la care au participat conducerea unității, a sectorului operativ, șefi de secție și șefi de tură s-au luat unele decizii referitoare la rotirea unor angajați pe ture, pe posturi, etc.
Din păcate am aflat un pic prea târziu, de la alte persoane, despre această ședință în pofida faptului că avem o solicitare de a fi invitați la orice ședință/ întâlnire la care se discută/ analizează probleme ce privesc activitatea membrilor SNLP inclusiv aceste mutări între schimburi.
Nu avem pretenția de a ne da acordul, nici măcar de a fi consultați pe aceste probleme dar era corect să fim invitați pentru a asista la discuții.
Urmare a unei discuții telefonice cu directorul unității acesta mi-a comunicat faptul că întâlnirea de vineri a avut ca subiect probleme operative ale SDRP și a dat dispoziții conducerii secorului să facă propuneri pentru eficientizarea activității urmând ca în scurt timp, în cadrul unei ședințe a Consiliului de Conducere să fie discutate problemele respective.
Dacă ședința va avea loc în săptămâna aceasta din partea SNLP va participa Eugen PETCU, vicepreşedinte de filială, urmând ca informarea să fie postată la avizierul SNLP.