Diverse informări

În săptămâna ce urmează conducerea filialei SNLP va demara o acțiune de strângere de semnături pentru procesul prin care solicităm premiul anual aferent anului 2010 și de asemenea pentru procesul prin care solicităm sporul de studii superioare.

Pentru că sezonul rece își intră în drepturi, în perioada imediat următoare ventilatoarele achiziționate de SNLP în vară vor fi retrase la biroul sindicatului pentru a fi păstrate în condiții bune și folosite și anul viitor.

A fost achitat un avans pentru achiziția barierei și în urma discuției cu responsabilul companiei ce urmează să o instaleze s-a stabilit ca miercuri 09 octombrie 2013 să fie demarată operațiunea. Sperăm să finalizăm în aceeași zi urmând ca până la finalul lunii octombrie toți cei interesați să solicite activarea cartelelor pentru accesul în parcare.
Ne propunem ca de la 1 noiembrie 2013 accesul în parcare să fie interzis personelor din afara unității. De asemenea este pregătită bariera metalică ce va fi montată la cealaltă cale de acces și va fi pusă în folosință cu aceeași dată.

De asemenea vă informăm că la data de 14 octombrie 2013 în unitate va fi prezentă o altă companie de optică medicală ce oferă consultații gratuite și prețuri avantajoase pentru achiziția de ochelari pentru colegii care nu au avut timp să treacă pe la controlul din septembrie.

În perioada următoare vom convoca Comitetul de Filială pentru discuții și colectarea problemelor membrilor.