Învârteală cu folos ?

Cum vă spuneam acum câteva zile, după o discuție la care organizația sindicală reprezentativă din unitate nu a fost invitată, a urmat luni 30.09.2013 informarea oficială cu privire la marea învârteală.
În sala de consiliu a unității au fost convocați toți ofițerii din sectorul operativ precum și SNLP, reprezentat de subsemnatul. Nimic special, informare oficială prin citirea unor posturi “cheie” și a unor persoane ce urmează să lucreze în posturile respective.
Din fericire numărul mare de membri SNLP ne dau dreptul să ne facem auziți, înțeleși și să fim convingători. Din păcate uneori ne crează situații dificile.
Vreau să spun că ne dorim să rezolvăm toate solicitările voastre de sprijin profesional în cazul acestor mutări, însă, în momentul în care persoanele sunt membre SNLP nu putem acorda sprijin unuia în detrimentul altuia și sperăm să înțelegeți acest lucru.
În cele câteva zile scurse de la anunț am primit solicitări de sprijin pentru păstrarea pe un anumit schimb sau post iar în cazul în care argumentele au fost temeinic fundamentate și pertinente au reușit să convingem factorii de decizie.
Avem sprijinul conducerii sectorului operativ în subordinea căruia se regăsesc situațiile respective.
Argumentația întregii învărteli stă, din câte înțelegem, în rutina profesională căpătată de majoritatea angajaților și speranța că rotirea va conduce către revigorarea vigilenței.
Sperăm să fie așa, sperăm să vedem rezultate concrete și suficiente.
Până atunci toți cei care au suferit ca urmare a acestei reorganizări și dispun de argumente solide pentru anumite solicitări să ne caute pentru a încerca rezolvarea problemelor.

Comentarii închise.