Convocare Adunare Generală 2013

În temeiul art. 29 alin. 5 din Statutul Sindicatului Național al Lucrătorilor de Penitenciare se convoacă Adunarea Generală a Filialei Giurgiu a S.N.L.P. pentru data de 03 decembrie 2013 ora 14.00 la sediul Penitenciarului Giurgiu, în clubul unității, cu următoarea ordine de zi:
* Informare generală asupra activității sindicale din anul 2013;
* Strategia filialei pe termen scurt și mediu;
* Probleme semnalate de membri de sindicat (asigurarea fondurilor financiare pentru formarea profesională, mutări între unitățile penitenciare, consultanță juridică, comisia de disciplină din A.N.P., asigurarea unor condiții optime de muncă).
La invitația conducerii Filialei Giurgiu, Ștefan TEOROC - președintele S.N.L.P. a răspuns pozitiv și va fi prezent, însoțit de membri din cadrul Biroului Executiv S.N.L.P.

După cum sunteţi deja obişnuiţi, anual are loc şedinţa Adunării Generale a Filialei S.N.L.P.. Este foarte importantă prezenţa voastră la orice şedinţă la care sunteţi invitaţi sau convocaţi însă, este onorantă prezenţa la Adunarea Generală o dată pe an.
Este un moment oportun să ne interesăm cu privire la direcţia în care se îndreaptă organizaţia din care facem parte, să adresăm întrebări membrilor BEx, să primim răspunsuri de la un nivel superior.
Colegii noştri din ţară au cuvinte de laudă la adresa activităţii Filialei Giurgiu referitor la modul în care am reuşit împreună să formăm un grup mare şi puternic, cu forţă de negociere şi de convingere.
Prin prezenţa la Adunarea Generală de marţi, 03 decembrie 2013 ora 14.00 putem demonstra încă o dată că Giurgiu se impune pe harta sistemului penitenciar din ţară.
Suntem interesaţi de soarta noastră şi de aceea prezenţa tuturor pentru 2 ore în clubul unităţii, este esenţială.

Comentarii închise.