Bal – 8 Martie

Cu ocazia Zilei Femeii în data de 08 martie 2014 începând cu ora 19.00 Filiala Giurgiu a SNLP împreună cu regiunea 5 Giurgiu din cadrul IPA organizează la etajul Restaurantului “Casa Românească” (o locație elegantă) tradiționalul Bal prin care sărbătorim un eveniment special pentru doamnele și domnișoarele din viața noastră.
Ele merită respectul și recunoștința noastră zi de zi însă, o dată în an este ziua lor – 8 Martie, o zi specială în care trebuie să le arătăm că sunt speciale și unice.
Vă invităm așadar să oferiți o seară minunată celor dragi vouă, stimați colegi, iar colegelor noastre le garantăm distracția și buna dispoziție laolaltă cu respectul cuvenit.
Având în vedere organizarea ultimei petreceri din decembrie vă aducem la cunoștință faptul că numărul de locuri este limitat la 70 iar pentru înscriere vă așteptăm cu avansul de 25 lei până la data de 24.01.2014. Restul de 60 de lei al taxei de participare se va achita până la data de 14.02.2014.
Fondul sonor este asigurat de DJ Komshu care mulțumește întotdeauna, deopotrivă, orice invitat indiferent de vârstă sau sex.
Amănunte suplimentare la interior 109, 118 sau 170.