Convocare Comitet de Filială – 15.01.2014

Conducerea Filialei Giurgiu a S.N.L.P. convoacă pentru miercuri, 15.01.2014 de la ora 14.00 Comitetul de Filială în următoarea componență: Păun Ionuț (plutonul 1), Jujan Marius (plutonul 2), Jantea Iulian (plutonul 3), Duță Gelu (escorte), Damian Lorelai (evidență ppl), Pavel Claudiu (însoțire), Constantin Ion (logistică), Ghizdăreanu Cătălin (garaj), Nidelea Cristina (medical), Păun Adrian (vizită), Giucă Vlăduț (administrator de cont) . Vicepreşedinţii filialei vor reprezenta şi structura în care îşi desfăşoară activitatea, astfel: Petcu Eugen (vizită), Drăghici Cătălin (grupă) şi Manea Daniel (pluton 4). Membrii SNLP au posibilitatea să-și comunice problemele, sesizările şi anumite sugestii către reprezentantul structurii respective.
La această primă ședință intenționăm să colectăm informații despre problemele cu care ne confruntăm la acest moment urmănd ca vineri conducerea filialei să aibă o întâlnire cu cei 3 directori ai unității în vederea aducerii la cunoștință și stabilirii unor măsuri concrete cu termene de îndeplinire.
Sperăm ca în anul 2014 managerii unității să se implice în îmbunătățirea condițiilor de muncă și ca urmare vom centraliza nevoile membrilor și personalului unității și vom solicita măsuri în consecință. Dacă în perioada trecută, în calitate de parteneri am acceptat unele achiziții în folosul personalului dar am luat locul unității ca achizitor de acum ne așteptăm ca aceste inițiative și soluționări să vină de la unitate.
SNLP poate completa efortul unității (dacă există) însă nu poate suplini atribuțiile angajatorului privind îmbunătățirea condițiilor de muncă.
Avem deja unele propuneri și ne așteptăm să mai aflăm și altele astfel încât să fundamentăm temeinic o solicitare.
Ne bucură intensitatea cu care membrii noștri se adresează cu probleme, sugestii și propuneri către conducerea filialei asta conducându-ne către concluzia că după o muncă de luni și luni de zile ne-am făcut înțeleși în sensul că lucrăm pentru membrii noștri și ne oferim întreg suportul pentru rezolvarea problemelor care apar.
Amănunte despre discuțiile din Comitetul de Filială vom posta cel târziu joi pentru ca personalul interesat să se poată informa.

Comentarii închise.