Acțiuni recente SNLP Giurgiu

Nu suntem adepții laudelor și tocmai de aceea un timp am preferat să ne reținem în a face publice orice activități normale ale organizației noastre sindicale. O să încercăm pe viitor, pentru că unii sunt dornici să cunoască activitatea permanent, să fim mult mai vizibili chiar și cu activități care din punctul nostru de vedere sunt normale, cotidiene.
De aceea, vă punem la dispoziție în scop informativ, ultimile acțiuni inițiate de SNLP Giurgiu la recomandarea sau sesizarea reprezentanților sectoarelor de activitate care lucrează în mod voluntar în folosul celor 310 membrii SNLP.
Deasemenea vă aducem la cunoștință că în urma discuțiilor de ieri din cadrul Comitetului de Filială, s-a hotărât ca SNLP să preia personalul pentru care s-a solicitat inițial plata orelor suplimentare în 2010. Pentru cei care, în acest moment, sunt membrii SNLP și au fost parte din dosar în 2010 și excluși datorită faptului că au aderat la SNLP, organizația noastră sindicală depune acțiunea în instanță în următoarele zile. Totodată se depune acțiune și pentru restul personalului, membru SNLP, care nu a fost prins într-o acțiune până la acest moment.
În acest moment, la nivel național SNLP, are pe rol un proces prin care solicită plata cu un spor de 100% a orelor lucrate în zilele de sâmbătă, duminică și sărbotori legale (depus în toamna anului trecut) iar local un proces pentru recuperarea premiului anual (al 13-lea salariu) pentru anul 2010. Deasemenea un număr de peste 60 de colegi, agenți cu studii superioare, membrii SNLP, sunt cuprinși într-un proces plătit prin contribuție personală. Celelalte procese aflate pe rol sau ce se depun sunt plătite din contul Filialei Giurgiu a SNLP.
Cei interesați de activitățile SNLP și efortul pentru crearea unor condiții de muncă decente în ultimii 3 ani se pot adresa conducerii filialei sau pot urmării www.sindicatulnostru.ro, avizierul actualizat permanent sau pagina de facebook “Snlp Giurgiu”. Cei care vă reprezintă în Comitetul de Filială în mod voluntar, merită aprecierea și interesul vostru pentru implicarea lor, de aceea este important ca personal sau prin ei să vă transmiteți către noi problemele, propunerile și sugestiile.
Solicitare renunțare măsură navetiști.
Propunere întâlnire conducere feb 2014.
Solicitare eliminare măsură șoferi.
Propunere modernizare PP.
Solicitare relocare sistem acces.