Avertisment SNLP !

Nu știu de ce este greu de înțeles faptul că sindicatele și administrația sunt de fapt în aceeași barcă și trebuie să tragem de vâsle în același sens. Este important ca pentru personal să identificăm toate soluțiile ce pot conduce la îmbunătățirea condițiilor de muncă și la o siguranță sporită. Deasemenea sănătatea oamenilor alături de care lucrăm trebuie să ne fie o prioritate.
Pentru a realiza aceste obiective și multe altele în primul rând este necesar să comunicăm, să colaborăm să dăm dovadă de transparență.
Iată că, se pare a sosit un moment în care SNLP nu mai acceptă lipsa de transparență și trage un semnal de alarmă la nivelul sistemului. Semnalul este puternic deoarece are în spate aproape 7000 de membri, de angajați ai sistemului iar acest lucru trebuie să conteze pentru administrație. Vom vedea în perioada următoare.

Conform Deciziei Biroului Executiv al SNLP întrunit în data de 17.02.2014 filialele SNLP nu-și vor trimite reprezentanți la bilanțurile regionale organizate de ANP. Este modul de protest cu privire la lipsa de transparență manifestată de ANP și unele administrații de unități dar și la adresa felului în care s-a ales ca aceste bilanțuri să aibă loc (regional și nu local).
Drept urmare Filiala Penitenciar Giurgiu a SNLP a comunicat în scris, directorului unității faptul că reprezentantul SNLP, desemnat anterior să participe la bilanțul de la Penitenciarul Mărgineni nu v-a efectua deplasarea.
Aveți mai jos link-ul în care regăsiți explicația formei de protest adoptate.