Bilanț unitate – 2013

Mâine, vineri 07.02.2014 începând cu ora 10.00 are loc ședința de bilanț al activității în Penitenciarul Giurgiu pentru anul 2013.
S.N.L.P. a luat act de problemele cu care membrii se confruntă la acest moment și de faptul că limita de suportabilitate a volumului enorm de muncă a fost atinsă. Din păcate, problemele cu care ne confruntăm nu sunt înțelese de factorii de decizie, care au ales ca, suplimentar acestor situații să adauge LIPSA DE COMUNICARE, DEZINTERESUL și NEÎNCREDEREA pe care în ultima perioadă le demonstrează față de munca oamenilor.
Drept urmare, conducerea Filialei Giurgiu a SNLP urmează să comunice aceste nemulțumiri mâine, în mod public, urmând ca ulterior să întreprindă măsurile necesare prin care să creeze climatul normal de lucru și să asigure protecția membrilor săi.
Pentru că în ultimile zile mai mulți colegi și-au exprimat dorința de a lua cuvântul la ședința de bilanț, vă aducem la cunoștință tuturor că SNLP nu îngrădește niciunui membru dreptul de a-și exprima liber și individual nemulțumirile, problemele, sugestiile sau întrebările către conducerea unității sau a ANP.
Dacă am ales calea să ne exprimăm civilizat și oarecum mai cenzurat problemele, ca organizație sindicală reprezentativă, deoarece subsemnatul are responsabilitatea reprezentării a 308 membrii, asta nu înseamnă că impunem cuiva să tacă. Fiecare membru este liber să-și exprime punctul de vedere iar obligația noastră este să-l sprijinim și să-l protejăm în fața unor eventuale excese sau abuzuri.
Avem însă speranța că mai putem dialoga liber și civilizat în interesul instituției și personalului angajat iar acest lucru va fi confirmat sau infirmat mâine.
Dragi colegi, dacă sunt întradevăr probleme care vă afectează exercitarea serviciului în bune condiții, mâine în ședința de bilanț aveți ocazia să le comunicați.
P.S. Nu cred să fie probleme cu prezența personalului chiar dacă se află în concediu de odihnă sau medical deoarece este o activitate anuală în care ne evaluîm munca depusă peste an.

2 comentarii la “Bilanț unitate – 2013

1. … sefi, sefuleti… cuvintele “caracter” si “omenie” se regasesc doar in dex si nu ii caracterizeaza pe acei sefi si sefuleti. Situatia de fapt care se intampla la Giurgiu, este si pe fondul colaboratorilor care “previn” situatiile negative si cum zicea cineva “Rautatea e neimblanzita chiar daca ii faci cel mai mare bine”

Thumb up 1 Thumb down 0 (+1)

2. Avand in vedere ca de fiecare data cand aducem la cunostinta problemele intampinate in executarea serviciului ni se raspunde ca acestea sunt cunoscute, dar nu se iau masuri pentru remedierea lor,cred,ca este timpul sa trecem la o noua etapa,adica formularea acestor sesizari in scris catre conducerea unitatii,ca pe viitor sa ne putem apara in eventualitatea aparitiei unor evenimente negative din cauza acestor probleme.

Thumb up 3 Thumb down 0 (+3)