Livemeeting – 31.01.2014

Vineri, 31.01.2014 a avut loc un livemeeting organizat de conducerea A.N.P. cu directorii unităților, directorii adjuncți și cu invitarea organizațiilor sindicale.

Au fost abordate 2 subiecte de interes la acest moment:

-       Punerea în aplicare a noilor coduri (penal și civil) și a Legii de executare a pedepselor privative de libertate.

S-au adresat mulțumiri celor care au fost și sunt implicați în activitățile ce derivă din aplicarea noii legislații penale. S-au abordat aspecte legate de organizare și s-au dat instrucțiuni pentru buna desfășurare a activităților ce urmează.

-       Bugetul pentru 2014.

Aici lucrurile stau ciudat. Una caldă și una rece. Concret bugetul pentru bunuri, servicii, utilități este „îndestulător” din declarația DGA G. Ilie, inclusiv pentru lucrări de reparații la spațiile în care își desfășoară activitatea personalul.

Tocmai de aceea acum o săptămână s-a solicitat necesarul de lucrări în unități. Intervenția SNLP Giurgiu la nivel local a modificat un pic adresa ce era deja concepută ca răspuns. Astfel, s-au solicitat fonduri pentru montarea de geamuri termopan pe tâmplărie PVC în posturile de pază precum și zugrăveli și schimbarea instalațiilor electrice. De asemenea s-au solicitat fonduri pentru birourile supraveghetorilor și ale șefilor de secție, pentru PC 1, garaj (geamuri termopan la spațiile în care îți desfășoară activitatea fpss) precum și pentru depozitul AFV.

Lucrările vor fi prioritizate de ANP-DEA și monitorizate astfel încât fondurile să nu ajungă în altă parte.

În urma discuțiilor cu dna. Claudia Zmeu avem confirmarea interesului ca aceste lucrări să se realizeze, evident în funcție de fondurile ce ne vor fi repartizate.