Răspunsuri la solicitări

Urmare a unor adrese prin care solicitam conducerii să ia anumite măsuri sau să renunțe la altele, am primit încă 2 răspunsuri la solicitările noastre anterioare. Astfel ne-a fost confirmată propunerea privind modernizarea a 3 PP. Am discutat deja și am propus ca geamurile termopan să fie montate direct ionizate (opace din exterior) astfel încât agentul să fie protejat de razele soarelui pe timp de vară.
Răspuns propunere modernizare PP.

Ne declarăm nemulțumiți de interpretarea pe care conducerea unității o dă prevederilor referitoare la viza CFP în cazul decontării contravalorii transportului la/ de la locul de muncă și considerăm, în continuare, măsura ca fiind una care excede cadrului legal și adaugă condiții la acordarea unui drept al fpss. Drept urmare, vom aștepta să vedem modul de decontare pentru luna februarie iar ulterior vom hotărâ pașii de urmat pentru a elimina această măsură abuzivă care obligă angajatul să pună la dispoziția unei comisii autoturismul proprietate personală.
Răspuns solicitare eliminare măsură verificare navetiști.