Socializare. Viața din afara job-ului

Așa cum ne-am obișnuit, SNLP Giurgiu încearcă să rămână cât mai aproape de membrii săi, oferind diverse motive de socializare, de întâlnire într-un mediu plăcut, altul decât cel instituțional.
În luna mai s-au consumat 3 momente plăcute în care am înțeles nevoia unor colegi de a le petrece împreună, în acest mod.

Cronologic, la 13 mai organizația noastră sindicală a organizat un concurs de pescuit sportiv, la Putineiu, cu participarea a 14 echipe și ceva spectatori.
S-a pescuit, s-a cântat și s-a socializat, uitându-se pentru câteva ore de stresul profesional.

IMG_2515

În data de 28 mai de la ora 11.00, pe terenul Astra 2 din Giurgiu, obținut cu sprijinul colegului Cătălin Zinică într-o atmosferă de sărbătoare sportivă, ne-am invitat colegii de la Penitenciarul București-Jilava pentru un joc de fotbal amical în condiții normale, pe teren mare, gazon, arbitraj, filmare și mai ales …suporteri!
_DSC0286

La data de 1 Iunie, tradiția instituită acum câțiva ani s-a derulat într-o locație nouă – Hanul Cosminului, pe ponton, la Bălănoaia. Un număr de peste 60 de copii ne-au onorat invitația de Ziua Copilului și au dat culoare, glas și bucurie serbării. Am petrecut peste 4 ore în mijlocul unor copii fericiți și extrem de energici și voioși.

_DSC0231

Acestea sunt momente care ne bucură și ne apropie formând astfel o familie unită cu care putem străbate hățișurile meseriei noastre dificile și riscante.
Doar împreună putem ține piept provocărilor de orice gen.
Apreciere și mulțumire membrilor care ne susțin acțiunile!
De asemenea, le mulțumesc vicepreședinților filialei și colegilor care s-au împlicat în buna desfășurare a acțiunilor!