(Încă un) proces câștigat pentru membrii SNLP Giurgiu

Unul dintre obiectivele organizației noastre sindicale este susținerea drepturilor membrilor săi. Între acestea se numără și drepturile salariale iar când angajatorul nu înțelege să le respecte și ne trimite în fața instanței, mergem și ne protejăm membrii. Astfel s-a născut la 24.06.2016 o acțiune depusă la Tribunalul Giurgiu și finalizată la instanța de fond cu pronunțarea de astăzi:
Am solicitat pentru membrii SNLP Giurgiu, prin Cabinetul de Avocatură Sora George Alin, plata majorării cu 75% a salariului pentru orele lucrate în repausul săptămânal, în perioada 23.06.2014-31.12.2014.
După ce instanța a dispus expertiza contabilă și a luat act de ea, s-a pronunțat pentru admiterea cererii noastre.

Nu uităm nici procesul câștigat (de asemenea la instanța de fond) privind plata orelor lucrate suplimentar și nerecuperate în termen de 60 de zile în perioada 2012-2015:

Așteptăm cu încredere recursurile și finalizarea proceselor iar între timp ne pregătim încă două acțiuni ce se vor depune în scurtă perioadă:
* plata orelor lucrate suplimentar și nerecuperate în termen de 60 de zile (2015 – la zi și în continuare)
* plata sporurilor pe perioada concediilor

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>