Dăruind bucurie

Un coleg cu inițiativă și-a îndreptat zilele trecute gândul dar și timpul către copiii aflați în case de tip familial.

DSC_0032George Lenteș, coordonatorul structurii de intervenție din unitate, a lansat ideea și a catalizat alți colegi pentru a oferi în dar bucurie unor copii ce nu simt la fel ca ceilalți sărbătorile.

Ieri un grup de 9 copii din cadrul CTF Dunării au vizitat unitatea și au petrecut câteva ore în prezența colegilor din cadrul grupei. Joaca la sala de sport a unității, prezentarea unor materiale la sala de pregătire sau servirea mesei de prânz au făcut ca aceștia să se bucure de timpul petrecut în afara casei lor. La finalul vizitei copii au oferit un minispectacol cu colinde lângă bradul unității unde au primit pungi cu dulciuri din partea colegelor și colegilor din sectorul Economico-Administrativ.
Acțiunea s-a vrut în egală măsură și un demers educațional prin care micuții au fost îndrumați către calea dreaptă în viață.

Seara, un grup format din agenți ai grupei de intervenție și colege din sectorul operativ, însoțiți de directorul unității, Marius Fulga, s-au deplasat la o altă căsuță de tip familial unde s-au întâlnit cu 13 copii cazați în CTF Soarele și CTF Sf. Ioan. Cu sprijinul financiar al unor colegi din unitate, în special din cadrul grupei și cu suportul S.N.L.P. Giurgiu, colegii noștri au dăruit un brăduleț pe care l-au împodobit împreună cu micuții vizitați. De asemenea, copii au primit în dar cadourile pe care le ceruseră lui Moș Crăciun.

O zi pe care angajați ai Penitenciarului Giurgiu au oferit-o unor copii care au nevoie. Moș Crăciun există pentru acești copii, există brăduleț și daruri dar mai mult decât atât există oameni care se interesează de soarta lor.
O idee, un gest frumos al colegului George Lenteș, care alături de alți angajați ai Penitenciarului Giurgiu a făcut ziua acestor copii mai luminoasă!
S.N.L.P. apreciază și susține întotdeauna astfel de inițiative!
Felicitări colegilor care au sprijinit acțiunile de ieri!