Info – Comitet de filială 28.02.2018

Miercuri a avut loc întâlnirea lunară a Comitetului de Filială al S.N.L.P. Giurgiu. Chiar dacă vremea ne-a fost potrivnică și au fost prezenți doar 10 reprezentanți ședința a avut loc și am avut timp să ne discutăm problemele sindicale din ultima perioadă.
Am preferat să nu invităm conducerea pentru a avea timpul necesar pentru discuții și analiza unei perioade în care a debutat mandatul noului director. Am luat act de sesizările și propunerile celor prezenți și am pregătit câteva subiecte pentru ordinea de zi a ședinței Consiliului de conducere de luni, 05.03.2018/10.00.
Am reținut și ulterior (ieri) am prezentat directorului zvonistica la zi solicitându-i să facă un efort și să se prezinte la sala de pregătire pentru discuții cu personalul înainte de intrarea în serviciu. A confirmat prezența în perioada imediat următoare. Astfel, oamenii vor afla direct de la sursă intențiile și strategia directorului și vor avea posibilitatea să-și elimine temerile. În discuția de ieri dânsul a fost surprins de zvonurile privind retragerea cuptoarelor cu microunde sau a scaunelor din posturile de pază afirmând că nu a avut niciun moment acestă idee. Bănuim doar că unii ”binevoitori” lansează zvonuri cu interes.
Despre modalitatea de abonare la serviciile medicale oferite de MedLife și decontabile în întregime în limita a 400 euro anual vom afla detaliile în zilele următoare și le vom transmite pentru a declanșa acțiunea de abonare a membrilor SNLP.
Cu privire la redirecționarea a 2% din impozit se pare că situația evoluează și în următoarea perioadă vom afla soluția adoptată de A.N.P. (informațiile sunt pozitive).
Au fost formulate propuneri din zona operativă și medicală pe care le vom aborda după ce vom avea răspunsul factorilor de decizie.
Informațiile detaliate (încercăm să evităm o expunere prea ”operativă” în spațiul public) le puteți afla de la reprezentanții sectoarelor de activitate.
P.S. Cele două procese
* plată sporuri pe perioada concediului de odihnă
* plată ore suplimentare lucrate și nerecuperate în 60 de zile
ambele cu solicitare de plată și pe 3 ani anterior, au luat calea avocaților iar acum pregătim pe următoarele două despre care vă vom oferi detalii în cursul acestei luni.
Parte în procese sunt membrii la data de 12.02.2018 (data depunerii procedurii prealabile la unitate).
Pot fi adăugați membri la acțiune doar până la data primului termen de judecată.

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>